ks ks
3 ks 22 cm x 31 cm
Pytlíky nonwoven 22 x 31 cm s potiskem - Mikuláš Vánoční taška
Pytlíky nonwoven 22 x 31 cm s potiskem - Mikuláš Vánoční taška
  • Pytlíky nonwoven 22 x 31 cm s potiskem - Mikuláš Vánoční taška
  • Pytlíky nonwoven 22 x 31 cm s potiskem - Mikuláš Všechny produkty

Pytlíky nonwoven 22 x 31 cm s potiskem - Mikuláš

Nabízíme fleecové pytlíky s vánočním potiskem. V jednom se nachází 3 kusy vánočních dárkových pytlů. Každý uzavřený dárkový pytlík z ekologické netkané textilie má rozměry 22 x 31 cm a je ozdoben stuhou.


 balení
111,00 Kč
  • Na 1 balení (3 ks)
  • 37,00 Kč za 1 kus

Dostupnost:

Na skladě

Doručení:

v průběhu 24 hodin

Doprava zdarma:

K dopravě zdarma chybí : 750,00 Kč

Značka:

SAKETOS

Kusů v sadě:

3 ks

Přizpůsobení:

Zde si můžete objednat dárkové pytlíky z fleecu s vánočním potiskem s motivem Mikuláše. Při pohledu na tyto vánoční dárkové pytle na vás určitě padne vánoční atmosféra. Možná uslyšíte i veselé "Ho! Ho! Ho!" Jedná se o ideální balení na Ježíška a vánoční dárky.

Pytlíky jsou baleny po 3 kusech a mají rozměry 22 x 31 cm. Jsou ušity z biologicky rozložitelného nonwoven materiálu. Dárkové wigofilové pytle k opakovanému použití jsou zdobeny krásným potiskem. Pro uzavření pytlů je nutno potáhnout za červené stuhy, poté můžete zavázat na ozdobnou mašličku. Takto zabalený dárek potěší každého!

Pokud stále přemýšlíte, jak zabalit vánoční dárky v duchu zero waste, musíte se seznámit s kolekcí fleecových sáčků od společnosti Saketos! Vánoční dárkové pytle z netkaného materiálu s ozdobnými potisky jsou ideální alternativou k tradičním dárkovým sáčkům.

Nabízené pytlíky jsou vyrobeny z pevného materiálu a mají zavařené švy. Non-woven textilie je materiál nové generace, který je šetrný k životnímu prostředí. Vláknina, použitá k výrobě těchto dekorativních dárkových sáčků je vyroben z PP (polypropylen - biologicky odbouratelný materiál), který je netoxický a recyklovatelný!

Ekologický non woven materiál je známý mimo jiné svou lehkostí, pevností, odolností proti mačkání, natahování a prodření.

Nákupem pytlů z fleecu (wigofilových pytlů) získáte pěkný a mimořádně odolný obal. Můžete je používat opakovaně, čímž snížíte množství odpadu na naší planetě! Další názvy tohoto jedinečného ekologického materiálu jsou: flís, wigofil, polypropylenová vláknina.

Technické parametry

SKU
PNON-2231-WTX-SAN-004
Látka
Nonwoven
Barva
Bílý
Ozdobný otisk
Tak
Počet kusů v balíku
3
Šířka *
22 cm
Výška *
31 cm
* Tolerance rozměrů
?
+/- 5%
Rukojeť
Krátká
Pytlíky s tvým logem nebo grafikou
Pytlíky s tvým logem nebo grafikou
zobrazit více

Doporučené Produkty

X
Na skladě není dostatek produktů.

Zeptejte se nás na dostupnost tohoto produktu

Out of stock

X

Zeptejte se nás na dostupnost tohoto produktu

Ask about product

Touch to zoom