ks ks
5 ks 22 cm x 30 cm
5 ks Sametove pytle 22 x 30 cm - černé / 2

Sametove pytle 22 x 30 cm - černé / 2

Zde koupíte velurové pytlíčkyv klasické, černébarvě. Pytlíčky se šňůrkou ve stahovacím lemu mají rozměry 22 x 30 cm. V balení je 5 kusů.


 balení
318,00 Kč
  • Na 1 balení (5 ks)
  • 63,60 Kč za 1 kus

Dostupnost:

Na skladě

Doručení:

v průběhu 24 hodin

Doprava zdarma:

K dopravě zdarma chybí : 750,00 Kč

Značka:

SAKETOS

Kusů v sadě:

5 ks

Přizpůsobení:

Nabízíme sadu vysoce kvalitních pytlíčků z veluruv černé barvě. Zde představené obaly mají rozměry 22 x 30 cma byly ušity z na dotyk příjemné, odolné látky. Balení obsahuje 5 kusů pytlíků se šňůrkou ve stahovacím lemu.

Pytlíčky z veluru představují dokonalé řešení pro elegantní uložení šperků a drobných doplňků. Větší pytlíky se mohou stát exkluzivním balením dárků, kterým dodají jedinečné kouzlo a luxusní vzhled.

Velurová látka — odolnost a elegance

Velurová látka, z níž jsme ušili zde představené obaly je skvělou volbou pro ty, kdo ocení stálost a estetičnost. Nejen, že je velice příjemná na dotyk (říká se jí samet, připomíná plyš), ale bude vám také sloužit mnoho let! 

Materiál, z něhož vznikla, je krásný (vyznačuje se zajímavou, jemně proužkovanou strukturou) a mimořádnou stálostí (byl vyztužen vrstvou bavlněné síťky). Pytlíčky mají silné švy a ušili jsme je z vysoce kvalitního veluru, který nežmolkuje, vyznačuje se vysokou odolností proti otěru a nebledne vlivem slunečních paprsků.

Co lze ukládat do velurových pytlíků a pytlíčků?

Velurové pytlíčky jsou mimořádně všestranné. V baleních z veluru lze ukládat doslova cokoli! Lze je používat jako elegantní organizéry nebo dárková balení pro různé příležitosti. Bez ohledu na to, jestli je používáte pro vlastní potřebu nebo jako dárek, tyto velurové pytlíčky určitě přitáhnou pozornost svým výjimečným designem a odolností.

Víte, že na velurové váčky můžeme umístit vámi zvolený potisk? U nás si můžete objednat velurové pytlíčky s logem vaší firmy! Natištěné logo navíc zdůrazní jejich exkluzivní charakter. 

Elegantní produktové obaly

Velurové pytlíky a pytlíčky s logem představují skvělý obal na vaše výrobky, na příklad šperky, spodní prádlo, kosmetiku, parfémy nebo elegantní svíčky. Měkká látka se stane stylovým podtržením obsahu a navíc tvoří další ochrannou vrstvu.

Tyto stylové taštičky se šňůrkou se skvěle hodí také jako reklamní předmět na oborové události různého druhu — veletrhy, konference a jiné eventy. Přesvědčte se, že odolné, opakovatelně použitelné obaly s logem jsou dokonalou formou reklamy pro vaši značku! Investujte do našich jedinečných pytlíčků z veluru a pociťte rozdíl už od prvního dotyku.

Technické parametry

SKU
VVTPL-2230-BKX-001
Látka
Samet
Barva
Černý
Ozdobný otisk
Ne
Počet kusů v balíku
5
Šířka *
22 cm
Výška *
30 cm
Výška k šňůrky *
25 cm
Pytlíky s tvým logem nebo grafikou
Pytlíky s tvým logem nebo grafikou
zobrazit více

Doporučené Produkty

X
Na skladě není dostatek produktů.

Zeptejte se nás na dostupnost tohoto produktu

Out of stock

X

Zeptejte se nás na dostupnost tohoto produktu

Ask about product

Touch to zoom
X
Na skladě není dostatek produktů.

Zeptejte se nás na dostupnost tohoto produktu

Out of stock

X

Zeptejte se nás na dostupnost tohoto produktu

Ask about product