Jste kadeřnicí nebo si brzy otevřete kadeřnický salon? Hledáte atraktivní a originální dárkové obaly pro své zákazníky kadeřnického salonu? Něco pro vás máme!

Objevte elegantní, opakovaně použitelné obaly ideální pro všechny druhy kadeřnických produktů. Speciálně pro vás připravíme balení ideální pro kosmetické sady, vlasové příčesky, bonbóny, čokolády  a další dárky jako poděkování klientů! Prohlédněte si naši nabídku!

Jak vybrat dárky pro klienty kosmetického salonu?

Právě začínáte a hledáte nápady na dárky k otevření kadeřnického salonu? Ať už hledáte velké sady pro péči o vlasy, všestranné kadeřnické pomůcky nebo malý, milý dárek jako poděkování za návštěvu, budete se chtít ujistit, že váš dárek na uvítanou je dobře navržen! Nezapomeňte, že pozornost věnovaná detailům zdůrazní vaše odhodlání a dobrý vkus. Pečujte o své zákazníky od prvního dne.

Dárkové pytlíky s logem jako poděkování zákaznicím kosmetického salonu

Dárkové pytlíky s logem jako poděkování zákaznicím kosmetického salonu

Jak zabalit vzorky kosmetiky a reklamní pomůcky?

Kromě standardních služeb hodláte prodávat také vlasovou kosmetiku a různé kadeřnické pomůcky? Pak byste měli své zákazníky povzbudit k nákupu tím, že jim poskytnete vzorky zdarma. Snažíte se vyřešit detaily a přemýšlíte, jak vzorky zabalit? Vyberte si obal, který je sám o sobě fantastickou reklamní pomůckou. Opakovaně použitelné pytlíky s vaším logem jsou ideální jako obaly vašich vzorků.

Pytlíky z textílie s firemním logem

V Saketos můžete přizpůsobit obal na reklamní předměty své značky!

Tato pouzdra jsou opravdu velmi univerzální. Můžete je použít jako dárkové obaly pro zákazníky kadeřnického salonu, ale víte, co s nimi mohou obdarovaní dělat potom? Pouzdra s logem lze použít jako univerzální domácí organizéry (nejen na sponky, kadeřnické pomůcky a vlasové produkty – jsou skutečně užitečné v domácnosti!) a jako ultralehkou alternativu kosmetické taštičky v kabelce. Proto jsou textilní pytlíky s potiskem vašeho loga velmi účinnými reklamními pomůckami!

Pytlík-organizér ze sametu

Sametové pytlíky pro praktické, víceúčelové organizéry do kabelky

Jutový pytlík jako organizér do příručního zavazadla

Kartáč na vlasy v příručním zavazadle a jutový pytlík-organizér.

Více než jen dárkové obaly pro zákazníky kadeřnických salonů

Textilní stahovací pytlíky jsou mnohem víc než jen hezké dárkové tašky pro klienty kadeřnického salonu! Pokud vás zajímá, jaké dekorace a pomůcky do kadeřnictví se vyplatí koupit, určitě se zaměřte na textilní pytlíky! Jsou to skutečně víceúčelové obaly. Podívejte se, jak je můžete využít ve svém obchodě!

  • Opakovaně použitelné nákupní pytlíky

Pokud chcete prodávat kosmetiku a různé kadeřnické pomůcky, využijte je jako elegantní obal na nákupy svých zákazníků. Nahrazením plastových sáčků textilními taškami s vaším logem jednáte v souladu s myšlenkou zero waste a dáváte svým zákazníkům obal, který je skvělým reklamním prostředkem.

Pytlíky z organzy na sponky, gumičky a další vlasové doplňky.

Zajímá vás, jak uložit sponky a gumičky do vlasů? Sáhněte po organzovém pytlíku!

  • Obaly na vzorky kosmetiky

Textilní pytlíky umožňují stylově zabalit vzorky kosmetiky a dát je jako drobné dárky zákazníkům kadeřnického salonu.

Pytlík z organzy na vzorky výrobků

Vzorky vlasové kosmetiky v organzovém sáčku

Jak skladovat ostříhané vlasy a vlasové příčesky?

  • Pytlík/pouzdro na vlasové příčesky

    Jak skladovat ostříhané vlasy

    Saténový pytlík je ideálním obalem na prodlužovací a ostříhané vlasy.

    Stojí za zmínku, že vysoce kvalitní textilní pytlíky jsou ideální také jako pouzdra na příčesky! Díky nabídce personalizace můžete nyní ve svém salonu prodávat pouzdra na příčesky a pytlíky na příčesky zdobené vaším logem.

Pytlík pouzdro na vlasové příčesky

Pytlík s logem jako pouzdro na příčesky

Přemýšlíte, který pytlík značky Saketos bude pro vaše příčesky nejvhodnější? Naši zákazníci si obvykle vybírají elegantní saténové pytlíky nebo lněné a bavlněné pytlíky z přírodních tkanin. Lněné a bavlněné pytlíky jsou oblíbené zejména pro skladování přírodních vlasových příčesků a nástavců. Tato pouzdra udržují příčesky typu clip-in a clip-on před prachem, zamotáváním a žmolkováním při přenášení z rohu do rohu.

  • Dekorativní příčeskyTextilní pytlíky značky Saketos jsou mnohem víc než jen krásné obaly na výrobky a opakovaně použitelné nákupní tašky. Můžete jimi také vyzdobit interiér svého kadeřnictví!
Květy šeříku ve váze zdobené pytlovinou

Jutový pytlík jako obal na vázu s květy šeříku

Do půvabných sáčků s vaším logem můžete uložit kadeřnické pomůcky, ale můžete je použít i jako ozdobné obaly na květináče nebo vázy na květiny. Během svátečního období můžete své kadeřnictví vyzdobit adventním kalendářem v podobě půvabné girlandy z pytlíků.

Pytlíky z textilií – všestranné pomůcky pro váš kadeřnický salón

dárky pro zákazníky kadeřnického salonu

Pytlík z organzy na vzorky kosmetických přípravků

Jak vidíte, možnosti využití textilních pytlíků v kadeřnictví jsou neomezené! V Saketos si můžete zakoupit personalizované pytlíky s vaším logem nebo si můžete objednat personalizované obaly, které jsou 100% sladěny s vaší značkou (plníme také objednávky na obaly, které nejsou k dispozici v základní nabídce obchodu).

 Navštivte obchod Saketos ještě dnes! Zabalte své nápady do našich pytlíků!