ks ks
Nové 1 ks 45 cm x 60 cm
1 ks Sametový sáček 45 x 60 cm - bíle

Sametový sáček 45 x 60 cm - bíle

Zde koupíte velurový pytlíček v klasické bílé barvě. Pytlíček se šňůrkou ve stahovacím lemu má rozměry 45 x 60 cm. V balení je 1 kus.


 balení
125,00 Kč
  • Na 1 balení (1 ks)

Dostupnost:

Na skladě

Doručení:

v průběhu 24 hodin

Doprava zdarma:

K dopravě zdarma chybí : 750,00 Kč

Značka:

SAKETOS

Kusů v sadě:

1 ks

Přizpůsobení:

Nabízíme vysoce kvalitní pytlík z veluru v bílé barvě. Zde představený obal má rozměry 45 x 60 cm a byl ušit z na dotyk příjemné, odolné látky. Balení obsahuje 1 pytlík se šňůrkou ve stahovacím lemu.

Pytlíky z veluru představují dokonalé řešení pro elegantní uložení šperků a drobných doplňků. Díky své velikosti mohou sloužit i jako exkluzivní balení dárků, kterým dodají jedinečné kouzlo a luxusní vzhled.

Velurová látka — odolnost a elegance

Velurová látka, z níž je tento obal ušit, je skvělou volbou pro ty, kdo ocení stálost a estetiku. Nejen, že je velice příjemná na dotyk, ale také vám vydrží mnoho let!

Materiál je krásný, s jemně proužkovanou strukturou, a mimořádně odolný, díky vyztužení bavlněnou síťkou. Pytlíky mají silné švy a jsou vyrobeny z kvalitního veluru, který se nežmolkuje, je odolný proti otěru a nebledne na slunci.

Co lze ukládat do velurového pytlíku?

Velurové pytlíky jsou všestranné a můžete je použít jako elegantní organizéry nebo dárková balení pro různé příležitosti. Ať už pro vlastní potřebu nebo jako dárek, jejich výjimečný design a odolnost vždy přitáhnou pozornost.

Víte, že na velurové váčky můžeme umístit vámi zvolený potisk? Můžete si objednat velurové pytlíky s logem vaší firmy a zdůraznit tak jejich exkluzivní charakter.

Elegantní produktové obaly

Velurové pytlíky s logem jsou skvělým obalem pro vaše produkty, jako jsou šperky, spodní prádlo, kosmetika, parfémy nebo elegantní svíčky. Měkký materiál podtrhne styl a poskytne další ochrannou vrstvu.

Tyto elegantní taštičky se šňůrkou jsou také ideálním reklamním předmětem na různé oborové akce — veletrhy, konference a další eventy. Přesvědčte se, že opakovatelně použitelné obaly s logem jsou dokonalou formou reklamy pro vaši značku!

Technické parametry

SKU
VVTPL-4560-WTX-001
Látka
Samet
Barva
Bílý
Ozdobný otisk
Ne
Počet kusů v balíku
1
Šířka *
45 cm
Výška *
60 cm
Výška k šňůrky *
55 cm
Pytlíky s tvým logem nebo grafikou
Pytlíky s tvým logem nebo grafikou
zobrazit více
X
Na skladě není dostatek produktů.

Zeptejte se nás na dostupnost tohoto produktu

Out of stock

X

Zeptejte se nás na dostupnost tohoto produktu

Ask about product

Touch to zoom
X
Na skladě není dostatek produktů.

Zeptejte se nás na dostupnost tohoto produktu

Out of stock

X

Zeptejte se nás na dostupnost tohoto produktu

Ask about product